Startsida   Verksamhet   Kontakta Oss  
       
Saknar du ork och tid?
Vi erbjuder   Personlig rådgivning   Time Management   Familj/Parrådgivning   Seminarier   Dysfunktionellt beteende   Spelberoende   F.A.Q.
 
Time Management

Tid är den enda resurs som är lika fördelad mellan alla på jorden. Ändå verkar en del ha ont om den!

En praktiskt inriktat individutvecklingsprogram för alla som anser att tiden inte räcker till. Detta program är för alla som antingen tycker att tiden inte räcker till, detta trots att tiden är den enda resurs som är lika fördelat mellan alla på jorden. Eller har Du kommit till insikt med att Du ofta sitter uppkopplad.

Hur många fler timmar vill Du frigöra?

Vad är det som gör att vissa hinner skapa tillräckligt med värden på sina timmar om dagen och andra inte? Vad är det som gör att de flesta beteenden är repetitiva. Samma som kommer sent, samma personer som sitter över ja listan kan göras lång.

Vi har under 15 år med gemensamma erfarenheter världen över inom individ och affärsutveckling arbetat med vilka faktorer som påverkar detta. Vi har nu penetrerat i detalj samtliga moment som påverkar såkallade tidstjuvar, och vilka framgångsfaktorer det finns.

Detta konkreta program ger Dig mer tid, effektivare dagar, effektivare resultat och verkligen uppnå de mål i livet du förutsatt Dig.

Men framför allt en ökad glädje såväl i arbetslivet som privat.

Kontakta internetstresskliniken

 

 
 

Copyright 2012-2017 © Internetstresskliniken